Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Apeleaza la sfatul oncologului

Cere sfatul unui medic oncolog accesand formularul de contact de mai jos.

0
0

Despre diagnosticul preventiv oncologic

Din ce in ce mai mult, in medicina occidentala se apeleaza la masuri profilactice pentru prevenirea celor mai grave afectiuni medicale. In oncologie, pentru a eficientiza tratamentul cancerului, tot mai multi oameni isi fac periodic controale preventive. Incepand cu anul 2010, medici din strainatate ofera aceste servicii si-n Romania la Spitalul OncoFort.
 

Cui i se adreseaza?

Diagnosticul preventiv oncologic poate fi accesat de urmatoarele persoane:
- cei care au antecedente de cancer in familie
- cei care au o suspiciune medicala si nu stiu ce trebuie sa faca
- cei care doresc a primeasca o conduita preventiva pe viitor conform gradului de risc
- cei care nu stiu de analize genetice de ultima ora.
 

Second opinion la OncoFort

O a doua opinie a medicului, in cazul afectiunilor grave, este impetuos necesara. In occident "second opinion" realizata de un medic cu experianta este o etapa obligatorie in tratarea acestor tipuri de afectiuni. Scopul unei astfel de etape este de a asigura un inalt grad de acuratete a diagnosticarii. Fara un diagnostic corect, tratamentele pentru cancer (costisitoare si destul de distructive) se pot dovedi ineficiente cu consecinte devastatoare pentru pacient atat fizic cat si emotional.

Exista centre renumite din strainatate (Austria, Turcia, Franta, Germania etc) care promoveaza ideea de second opinion, iar pacientii pot sa beneficieze de cele mai bune tratamente pentru vindecarea cancerului. De multe ori pacientul primeste o confirmare a diagnosticului, iar planul de tratament poate fi facut si-n Romania daca are la dispozitie aceeasi aparatura. 
Acelasi principiu este implementat de ceva vreme si-n Romania, astfel se poate apela la second opinion in oncologie din partea unor medici de la cel mai renumit centru de oncologie din Austria (AKH Viena), medici renumiti pe plan mondial cu o bogata experienta in tratarea cancerului.

Pentru pacientii din provincie s-a implementat sistemul de telemedicina in oncologie, prin intermediul caruia pacientii primesc rapid si eficient un plan de tratament.
 

Tratamentul cancerului

Tratamentul cancerului presupune de cele mai multe ori o abordare extinsa, multidisciplinara, cuprinzand chimioterapia, radioterapia, chirurgia oncologica, fiecare avand rolul ei bine stabilit in functie de tipul cancerului, stadiu si afectiunile asociate ale pacientului. Fiecare metoda prezentata are rolul si locul ei bine stabilit in protocoale dezvoltate de organisme mondiale de profil, asigurandu-se o actiune coordonata in vederea celor mai bune rezultate in tratamentul cancerului.


Cere sfatul unui medic oncolog accesand formularul de contact de mai jos:


« Inapoi

Vizualizari: 966
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Profilul lipidic! Spune DA sanatatii!

Profilul lipidic este unul dintre cele mai importante controale anuale de rutina. De multe ori se constata valori anormale pentru persoane care sunt supuse stresului, dereglarilor hormonale sau din cauza altor afectiuni. Profilul lipidic impreuna cu o baterie de analize extinsa va vor ajuta sa preintampinati instalarea timpurie a bolilor cardiovasculare.

Spune DA sanatatii, noi te ajutam! >>detalii si programari

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici