Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Tomografii computerizate 3D-servicii noi in stomatologie

Centrul de radiologie si imagistica dentara Gral Medical Plevnei, pune la dispozitia pacientilor cele mai noi servicii de imagistica dentara (tomografii computerizate 3D). Gral Medical a achizitionat un computer tomograf performant, reprezentand gama de varf din domeniul stomatologiei.

Data publicare: 19.06.2012 / Clinica Gral Plevnei
0
0
Incepand cu 15 iunie 2012, centrul de radiologie si imagistica dentara Gral Medical Plevnei, pune la dispozitia pacientilor cele mai noi servicii de imagistica dentara (tomografii computerizate 3D). Gral Medical a achizitionat un computer tomograf performant, reprezentand gama de varf din domeniul stomatologiei.

Planmeca ProMax 3D este o unitate CBVT (Tomografie Volumetrica cu Fascicul Conic), incluzand imagini 3D, panoramica digitala, fotografii cefalometrice digitale si 3D, toate intr-o singura unitate. O unitate inteligenta cu raze X poate intampina virtual orice nevoie in ceea ce priveste imagistica maxilofaciala.

Avantaje tomografii 3D:

  • Ct-ul dentar ofera imagini separate pentru tesutul osos, dentar si moale;
  • De multe ori tomografiile inlocuiesc investigatii invazive (biopsii);
  • Ofera informatii tridimensionale pentru o multitudine de cerinte diagnostice: implantologice, endodontice, periodontice, ortodontice, chirurgie maxilofaciala si analize TMJ.

Dimensiuni ale volumelor ajustabile, moduri ale rezolutiei

Planmeca ProMax 3d Mid este conforma cu o multitudine de cerinte diagnostice: implantologice, endodontice, periodontice, ortodontice, la fel ca si de chirurgie dentara si maxilofaciala si analize TMJ. Este de asemenea o unealta excelenta pentru diagnoza urechii, sinusului maxilar si afectiunilor tractului respirator.

Planmeca ProMax 3D Mid ofera dimensiuni ale volumelor pentru orice aplicatie clinica cu posibilitatea de ajustare a pozitiei volumului, in acord cu imaginile de achizitie dobandite. Amplitudinea volumului imaginii 3D acopera totul, de la un singur dinte pana la toata regiunea faciala. Cel mai mic volum de 34x42 mm este destinat de exemplu zonei molare, in timp ce volumul cel mai mare de 160x160 mm ofera o privire de ansamblu asupra intregii zone faciale, de exemplu pentru aplicatii ortodontice. Pentru fiecare dimensiune a volumului, sunt disponibile diferite moduri de rezolutie: rezolutie inalta, normala si scazuta.
 

Rezolutie inalta, doza scazuta

Planmeca ProMax 3D Mid ofera diferite moduri de imagine, potrivit diferitelor nevoi. Ofera rezolutie foarte inalta, cu costul unei doze scazute de radiatii

Flexibilitate fara precedent

Planmeca Romexis este un software cuprinzator de obtinere, vizualizare si procesare a radiografiilor 3D, imaginilor 3D si scanarilor suprafetelor intraorale. Aceasta puternica combinatie a acestor modalitati ofera cea mai exacta informatie despre anatomia pacientilor pentru diferite nevoi.
Sotware-ul Planmeca Romexis ofera unelte special proiectate pentru implantologisti, endodontisti, ortodonti, chirurgi maxiofaciali. Achizitiile pot fi usor convertite in dosare complete cu imagini si masuratori sau pot fi distribuite pe CD impreuna cu vizualizatorul Planmeca Romexis Viewer. Vizualizatorul Planmeca Romexis ofera o imagine de ansamblu a anatomiei pacientului. Imaginea poate fi vizualizata instant din diferite proiectii sau covertita in imagini panoramice si sectiuni transversale. Uneltele de masurare si adnotare cum ar fi trasarea canalului nervului sunt un ajutor in ceea ce priveste planificarea sigura si exacta a tratamentului.

Achizitiile pot fi perfect transferate catre dispozitive mobile sau clinici partenere care folosesc Planmeca Romexis. Planmeca iRomexis este o aplicatie pereche pentru mobil pentru software-ul Planmeca Romexis, proiectata pentru dispositive Apple iPhone si iPad. Acesta permite vizualizarea imaginilor 2D si 3D, redari 3D si imagini Planmeca ProFace.

Imaginile pot fi facute disponibile pentru utilizarea pe mobil prin intermediul Planmeca Online, si pot fi descarcate prin WIFI si retele 3G oriunde ati fi. Experimentati un nou nivel de libertate si cooperare cu Planmeca iRomexis. Aplicatia este disponibila gratuit la iTunes App Store.

Planificarea implantului a devenit usoara

Planmeca Romexis permite planificarea si verificarea usoara a plasarii implantului, folosind modele realiste de implant de la mai multi producatori. Suprafata de scanare din textura moale si design-ul de coroana pot fi aduse si suprapuse cu datele oferite de razele X, oferind un mediu perfect pentru planificarea implantului. Planul virtual de tratament poate fi materializat intr-un ghid real de implant care poate fi folosit pentru a duce la finalizare tratamentul, exact cum a fost planificat.

SmartPan, imagistica panoramica unica

Un sistem unic de imagistica SmartPan foloseste acelasi sensor 3D pentru imagini panoramice (OPG). Sistemul SmartPan calculeaza automat 9 curbe panoramice diferite in schimburi de 2 mm de la datele de expunere panoramica si si un strat in care claritatea este ajustata automat pentru toate regiunile. Utilizatorul poate sa treaca prin toate imaginile panoramice si sa aleaga cea mai potrivita pentru diagnostic, dupa expunere.

Plamenca ProMax 3D ProFace – imagine 3D si radiografie intr-o singura scanare
Plamenca ProMax 3D ProFace este o unitate de imagistica CBVT unica cu sistem de scanare 3D a fetei integrat. Proiectat pentru a indeplini cele mai diverse nevoi de diagnostic ale profesionistilor dentari si maxilofaciali, el poate obtine imaginea faciala 3D a pacientului intr-un proces fara radiatii, oferind specialistului dentar oportunitatea de a planifica operatii sis a documenteze imaginile de follow-up.

O singura scanare genereaza atat o imagine 3D cat si un volum CBVT. Alternative, imaginea 3D poate fi obtinuta separate intr-un process fara radiatii: laserele scaneaza geometria faciala si camerele digitale capteaza textura colorata a fetei, pozitionarea simpla si fara efort a pacientului.

Pozitionarea pacientului este extreme de usoara

Suportul motorizat pentru pacient imbunatateste pozitionarea pacientului, pe masura ce bratul imagistic se misca automat pentru a corecta inaltimea. Este nevoie de prinderea mai multor volume de baza intr-un nou nivel. Sistemul de pozitionare a pacientului il tine pe acesta nemiscat in timp ce unitatea imagistica se misca de la o pozitie la alta.

Cefalometrie usoara

Cu Planmeca ProMax Cephalostat generarea de imagini cefalometrice este mai usoara si mai precisa decat a fost pana acum. Schimband locul senzorului digital, unitatea se muta de la modalitate panoramica de generare imaginela modalitate cefalometrica.
Suportul pt cap, usor de folosit si cu un design functional garanteaza pozitionarea precisa a pacientilor in toate proiectiile cefalometrice. Dispozitivele pt urechi din fibra de carbon si suportul nazal sunt foarte durabile, igienice si complet transparente pentru radiatii.

O amplitudine mare de dimensiuni ale imaginilor

Design-ul unic asigura o amplitudine de exceptie a dimensiunilor imaginilor si formaturi cu dimensiuni de camp de pana la 30x27 cm, ceea ce face foarte usoara obtinerea radiografiilor laterale ale intregului craniu. Cu filtrul de textura moale aplicat in software-ul Planmeca Romexis, imaginile pot fi vazute cu sau fara filtru.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00


« Inapoi

Vizualizari: 4440
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Colecistectomie laparoscopica la pret promotional

La Spitalul OncoFort puteti beneficia de colecistectomie laparoscopia la pret promotional de 1650 lei. Interventia este minim invaziva, cu risc minor de complicatii si are multiple avantaje precum evitarea inciziilor mari, durerea postoperatorie redusa, cicatrici de dimensiuni reduse care in timp devin aproape invizibile.

Mai multe detalii legate de promotie gasiti >>aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici