Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Tratament cancer ovarian in sectia de Chimioterapie (Prezentare caz)

Conform Coalitiei Nationale de Cancer Ovarian, la femeile cu varsta de 35 – 74 ani, neoplasmul ovarian este a 5-a cauza principala a deceselor legate de cancer.

Publicat de TIUT Cristina / 03.08.2017 / OncoFort Chimioterapie
0
0
Simptomele cancerului ovarian sunt vagi sau silentioase, astfel doar aproximativ 19% din cancerul ovarian este diagnosticat in stadiile incipiente. Printre cele mai intalnite simptome ale cancerului ovarian enumeram: durerea pelviana sau abdominala, probleme de nutritie, nevoia de a urina des, balonare.

Specialistii OncoFort recomanda consult de specialitate atunci cand simptomele persista, cand nu se rezolva prin schimbarea dietei, exercitii fizice, odihna etc.
 

Caz neoplasm ovarian

Pacienta C.N in varsta de 56 de ani diagnosticata in decembrie 2016 cu adenocarcinom ovarian STD III c, fara determinari secundare, se prezinta la Spitalul OncoFort pentru tratament de specialitate.

De mentionat ca, inainte de initierea tratamentului chimioterapeutic markerul tumoral CA 125 a fost de 265ng/dl. In perioada ianuarie 2017 se initiaza tratament neoadjuvant tip Paclitaxel + Carboplatin 6 serii. RMN abdomen si pelvis dupa 6 serii de tratament releva regresie dimensional a procesului tumoral situat cranial si lateral stanga de uter. Masa tumorala retrouterina paramediana dreapta in importanta regresie dimensional. Makerul tumoral CA 125 16 ng/dl.


Cazul este abordat in Comisia Oncologica Multidisciplinara alcatuita din profesori uneversitari de oncologie medicala din Romania si Austria si din medici primari si specialisti din diverse specialitati (oncologie, radioterapie, chirurgie generala) unde se decide interventie chirurgicala, hiresectomie totala, urmata de chimioterapie intraperitoneala HIPEC.

Pacienta a fost programata pentru interventia chirurgicala urmand a reveni la Spitalul OncoFort cu rezultatul histopatologic postoperator pentru a se stabili conduita terapeutica ulterioara de catre medicul oncolog curant si rediscutat cazul in Comisia Oncologica daca aceasta se va impune.

In cadrul Spitalului OncoFort se pot efectua GRATUIT consultatii de specialitate in oncologie medicala (chimioterapie) si radioterapie. Detalii si programari pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).
 


« Inapoi

Vizualizari: 846
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Profilul lipidic! Spune DA sanatatii!

Profilul lipidic este unul dintre cele mai importante controale anuale de rutina. De multe ori se constata valori anormale pentru persoane care sunt supuse stresului, dereglarilor hormonale sau din cauza altor afectiuni. Profilul lipidic impreuna cu o baterie de analize extinsa va vor ajuta sa preintampinati instalarea timpurie a bolilor cardiovasculare.

Spune DA sanatatii, noi te ajutam! >>detalii si programari

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici