Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Zilele OncoFort, locul de intalnire a elitei oncologiei din Romania

La "Zilele OncoFort" si-au dat intalnire peste 130 de medici oncologi, chirurgi si specialisti, cadre medicale din elita oncologiei romanesti. In cadrul evenimentului s-a prezentat statistici: 94,22% dintre pacientii OncoFort raspund pozitiv la radioterapie si doar in 5,78% din cazuri raspunsul este unul negativ.

0
0
La "Zilele OncoFort" si-au dat intalnire peste 130 de medici oncologi, chirurgi si specialisti, cadre medicale din elita oncologiei romanesti. In cadrul evenimentului s-a prezentat ca 94,22% dintre pacientii OncoFort raspund pozitiv la radioterapie si doar in 5,78% din cazuri raspunsul este unul negativ.

Gral Medical diagnosticheaza si trateaza pe oncologie un numar de 600 persoane lunar, 7200 anual, performanta care este greu de egalat in sectorul medical privat din Romania.
Referindu-se la chimioterapie, Chitan a spus ca 76,50% dintre pacientii tratati la OncoFort raspund pozitiv la chimioterapie in timp ce 23,50% dintre acestia nu reactioneaza bine.

"Cunosteam sistemul din interior si medicii si am spus: de ce nu suntem in stare noi sa facem acest lucru pe care il fac inspre Vest la Viena si inspre Sud la turci? Ceea ce am incercat sa fac din OncoFort este sa pun piesele dintr-un puzzle impreuna. In România exista doctori buni de asta sunt targetati si luati de cei de afara", a spus Robert Serban, care detine operatorul de servicii medicale private Gral Medical.

La randul sau, profesorul doctor Irinel Popescu a precizat ca tratamentul de cancer trebuie sa fie unul multidisciplinar asa cum se intampla si la Institutul Clinic Fundeni si asa cum "trebuie facut in ziua de azi".

"Echipa chirugicala s-a inserat intr-un colectiv deja puternic in care exista o adresabilitate remarcabila de cazuri oncologica care multe dintre ele aveau nevoie de evaluarea multidisciplinara de aceea am preferat sa existe si echipa chirurgicala. Fiecare an a insemnat un an de dezvoltare al acestui complex oncologic la modul general si aceasta dezvoltare cred ca va continua"
, a spus Irinel Popescu care a precizat ca la Spitalul OncoFort exista conditii pentru a aborda cazurile de pacienti oncologici la toate nivelurile. 

Pentru pacientii posesori ai unui card de sanatate Favor, se oferea promotional o reducere de 15% la orice interventie chirurgicala din cadrul Spitalului OncoFort.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00


« Inapoi

Vizualizari: 2585
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Campanie Avantaj Dublu

In cadrul campaniei “Avantaj Dublu” se ofera reducere de 50% atat la pachetul de screening pentru afectiunile tiroidiene cat si pentru cancerul la san. Campania se desfasoara pana la sfarsitul anului 2018 in 8 orase din tara (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Pentru a evita zeci de suferinte intra in campanie si alege unul sau ambele pachete de screening. Mai multe detalii legate de campanie gasiti >> aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici