Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale

Call center: *GRAL / 021-323.00.00

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Chestionar de satisfactie clienti Gral Medical

Pentru solutionarea eficienta a nemultumirilor dumneavoastra, va rugam sa lasati si datele de contact la sectiunea "Observatii si sugestii utile in imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite".

Protectia datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Gral Medical are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii medicale. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii serviciilor pe care dumneavoastra le solicitati societatii noastre. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: personalul societatii noastre care se ocupa direct de furnizarea serviciilor medicale solicitate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul de Resurse Umane al Gral Medical. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observatie:
  • orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  • orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
ANPC
Detalii privind Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro (Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.)

Chestionar de evaluare satisfactie clienti


Pentru ca dumneavoastra sa fiti mai multumiti de serviciile noastre, va rugam respectuos sa completati chestionarul urmator cu sugestiile si comentariile dumneavoastra referitoare la colaborarea noastra.

   1. De unde ati aflat de centrele Gral Medical ?2. Sunteti multumit(a) de comunicarea directa si telefonica cu receptia?
3. Sunteti multumit(a) de informatiile obtinute la receptie?
4. Sunteti multumit(a) de respectarea datei si orei programarii?
5. Sunteti multumit(a) de profesionalismul asistentelor?
6. Sunteti multumit(a) de profesionalismul doctorilor?
7. Sunteti multumit(a) de timpul de asteptare al analizelor de laborator?
8. Sunteti multumit(a) de tarifele practicate per serviciu?
9. Sunteti multumit(a) de amplasarea centrelor Gral (accesibilitate)?
10. Sunteti multumit(a) de informatiile obtinute de pe site-ul Gral Medical?
11. Sunteti multumit(a) de campaniile organizate de Gral Medical?
12. Care este impresia dumneavoastra generala despre Gral Medical?  Viitorul depinde de tine. Ia masuri acum! Preventia cancerului la san.

Cancerul mamar depistat la timp este curabil. Apeleaza cu incredere la o echipa medicala de prestigiu si intra in programul national de preventie initiat de Gral Medical. In perioada 15.11.2017-31.12.2017 intra si tu in campania dedicata cancerului mamar "Tine sub CONTROL cancerul la san !" si prinde oferta speciala. Programarile vor fi onorate in ordinea cererilor efectuate >>aici.

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici