Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Avantaj Dublu, intra in campanie! [Campanii - Oferta inactiva]

Avantaj Dublu, intra in campanie!

 
Preventia joaca un rol important in depistarea precoce a cancerului mamar si a afectiunilor tiroidiene. Cele mai importante investigatii de screening sunt ecografia si analizele de laborator, acestea sunt recomandate cel putin o data pe an.
 

Cancerul mamar

Cancerul de san este cea mai frecventa forma de cancer, depistarea in stadii incipiente a acestuia creste sansa de supravietuire. Scopul principal al screening-ului este de a depista boala inaintea simptomelor. Metodele de screening cele mai importante sunt reprezentate de autoexaminarea, ecografia mamara, mamografia, CT si RMN. 

Ecografia mamara este o investigatie nedureroasa, pentru care nu este nevoie de pregatire anterioara si prin care se pot depista eventuale modificari aparute la san. Recomandarea specialistilor este ca dupa ce ai implinit 30 ani, sa iti planifici anual efectuarea unei ecografii mamara.
 

Afectiuni tiroidiene

Afectiunile de tiroida pot fi depistate prin analize medicale de laborator si ecografie de tiroida. Cele mai frecvente simptome ale afectiunilor de tiroida sunt oboseala, somnolenta si lipsa poftei de mancare. O atentie importanta trebuie acordata nodulilor tiroidieni. Aproape 50% din populatie are un nodul tiroidian, prima evaluare a acestora consta in teste de laborator si ecografia de tiroida.
 

Avantaj Dublu – Intra in campanie!

Gral Medical desfasoara Campania de preventie pentru cancerul de san si afectiuni ale tiroidei “Avantaj Dublu”, in perioada 21.10 – 29.11.2019. Beneficiezi de 50% reducere la ecografia mamara bilaterala si 50% reducere la pachetul de analize pentru tiroida: FT4, ATPO si TSH.
Suplimentar, daca efectuezi cel putin unul din serviciile de mai sus, vei primi la receptie un voucher cu 20% reducere, pentru orice servicii ulterioare, efectuate in perioada 15.11.2019 – 31.01.2020. Reducerea poate fi folosita doar in acelasi centru Gral Medical, unde s-au efectuat primele servicii din campanie. Voucherul nu este transmisibil si nu se cumuleaza cu alte oferte active.
Campania se desfasoara in toate centrele Gral Medical, atat din Bucuresti cat si din tara (Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Programari si informatii suplimenatre puteti obtine la call center: 021-323.00.00 (*GRAL)


« Inapoi

Formular de contact
  Test RT - PCR COVID-19 cu rezultat bilingv online, rapid in 24/48 de ore

Ai luat contact cu un bolnav de COVID-19? Ai simptome si crezi ca ai luat de undeva boala? Autoritatile vamale iti solicita prezentarea unui rezultat negativ al testuluI? Cea mai buna cale de a afla este sa faci un test RT-PCR Covid-19! Unde poti efectua testul? In centrele GRAL Medical!

Detalii complete aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici