Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Beneficiati de Colonoscopie GRATUIT in contract cu CASMB [Promotii - Oferta activa]

Beneficiati de Colonoscopie GRATUIT in contract cu CASMB

 

Gral Medical ofera in contract cu CASMB Endoscopia digestiva inferioara (Colonoscopie)


In multe state occidentale colonoscopia screening dupa varsta de 40-45 ani a intrat in practica curenta, fiind recunoscuta ca cea mai buna metoda de prevenire a cancerului colo-rectal.

Colonoscopia reprezinta o procedura diagnostica sau terapeutica in timpul careia, cu ajutorul unui colonoscop se examineaza intestinul gros – rectul si colonul. Aditional e posibila si evaluarea ultimei portiuni a intestinului subtire.

Rata diagnostica este superioara oricarei explorari radiologice (tomografie computerizata, rezonanta magnetica nucleara, irigografie), fiind de peste 95% influentata de calitatea pregatirii (adica de cat de curat e intestinul in momentul evaluarii). In plus, exista si posibilitatea prelevarii de biopsii din leziunile gasite si uneori, efectuarea de tratamente (rezectia polipilor, tratamentul hemoragiilor, dilatarea unei stenoze colonice etc)
Colonoscopia se poate efectua fara sedare, cu sedare superficiala sau anestezie generala. Trebuie spus ca in majoritatea cazurilor (8 cazuri din 10) procedura este nedureroasa, in conditiile efectuarii sedarii.

Cand este indicata colonoscopia?


Colonoscopia este indicata in urmatoarele situatii: prezenta sangelui in materiile fecale, tulburari de tranzit intestinal persistente, dureri abdominale de cauza neprecizata, mai ales la persoanele de peste 45 ani, istoric familial de cancere colonice sau de tub digestiv, istoric familial de polipi colonici, unele analize de laborator modificate (anemie, fier in sange scazut, teste de inflamatie modificate - VSH, fibrinogen, CRP crescute), markeri tumorali cu valoare peste normal (CEA, CA 19-9), screening (pacienti fara simptome) in scopul preventiei sau descoperirii precoce a unui posibil cancer colonic, respectiv polipi colonici.

In Clinca de Diagnostic Gral procedura este realizata de catre Dr. Bosonea Paul - Medic specialist gastroenterolog, cu mare experienta profesionala in endoscopie superioara si inferioara.

Promotie
Beneficiaţi de Colonoscopie GRATUIT în contract cu CASMB în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau doctorul specialist, în funcţie de plafonul lunar aferent anului în curs. Suplimentar puteti beneficia de 25% reducere la o consultatie la medicul gastroenterolog.

Pentru detalii si programari puteti suna la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos.« Inapoi

Formular de contact
  Gral Medical ofera analize la preturi reduse pentru inscrierea in colectivitate

Inscrierea copiilor la gradinite, crese si clase pregatitoare necesita analize medicale pentru intrarea in colectivitate. Gral Medical vine in intampinarea parintilor cu analize medicale specifice la preturi promotionale, iar rezultatul se obtine rapid.
Oferta este valabila in toate centrele Gral Medical din capitala si provincie. Mai multe detalii legate de promotie gasiti
>>aici.

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici