Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Cardul de sanatate cu acumulare FAVOR

Cardul Favor protejeaza intreaga familie iti ofera flexibilitate maxima la acumulare, cu reduceri semnificative. Pe el se acumuleaza bani, iar acestia raman pe card cat timp doreste titularul. Altfel spus, suma acumulata pe card nu se pierde la sfarsitul anului.

Beneficiile principale oferite de cardul Favor


Incepand cu luna noiembrie 2011 apare un produs nou pe piata, marca Gral Medical, si anume Cardul cu Acumulare Favor. In primul rand cardul Favor este un card de sanatate cu “acumulare” asa cum spune si denumirea. Acest lucru inseamna ca pe el se acumuleaza bani, iar acestia raman pe card atata timp cat doreste titularul. Altfel spus, suma acumulata pe card nu se pierde la sfarsitul anului.

Cardul cu acumulare Favor poate fi folosit de toti membrii familiei (parinti, copii, frati etc). Atunci cand pacientul este pus in situatia in care o ruda are probleme de sanatate, cardul Favor protejeaza intreaga familie. In al treilea rand cardul iti ofera flexibilitate maxima la acumulare (lunar, ocazional sau ambele) si accesul la toate serviciile medicale cu reduceri semnificative.

Titularul poate sa aleaga intre un card cu acumulare ocazionala (multi-shoot) sau cu acumulare lunara (de tip abonament). Cardul cu acumulare ocazionala este potrivit persoanelor care isi doresc sa beneficieze de servicii medicale in mod ocazional (la libera alegere). Cardul cu acumulare de tip abonament este potrivit unor persoane preventive care doresc sa acumuleze pe card o suma de bani in vederea efectuarii unor investigatii pe viitor fara ca bugetul lor sa fie afectat in acel moment.
 

Tipurile de carduri


Tipul cardului este dat de prima acumulare:
 
  • Favor Start 100, se incadreaza in acest tip serviciile situate intre 100 - 399 de lei.
  • Favor Explore 400, se incadreaza in acest tip serviciile situate peste 400 de lei

La incheierea cardului se alege forma de acumulare: lunara sau ocazionala. Pentru a incheia un card Favor, trebuie ca bonul fiscal emis la prima plata sa fie in una din grilele de mai sus. In cazul cardului cu acumulare lunara, suma ce trebuie depusa lunar este de numai: 25lei (Start 100) si 50lei (Explore 400). In cazul in care doriti o grila de reduceri superioara, depuneti diferenta la activare, iar banii respectivi pot fi folositi pe viitor cu reduceri mai mari. Dupa incheierea cardului pasul de acumulare este de 50lei (Start 100) si 100lei (Explore 400).

Cardul cu acumulare Favor reuneste toate cele 3 atribute dorite de pacienti:

  • flexibilitate,
  • acces liber la orice serviciu,
  • preturi reduse.

Cardul cu acumulare Favor permite pacientului sa se programeze la orice doctor si sa acceseze orice serviciu doreste fara sa fie limitat de anumite conditii.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00

« Inapoi

Vizualizari: 4600
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT - PCR COVID-19 cu rezultat bilingv online, rapid in 24/48 de ore

Ai luat contact cu un bolnav de COVID-19? Ai simptome si crezi ca ai luat de undeva boala? Autoritatile vamale iti solicita prezentarea unui rezultat negativ al testuluI? Cea mai buna cale de a afla este sa faci un test RT-PCR Covid-19! Unde poti efectua testul? In centrele GRAL Medical!

Detalii complete aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici