Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Cele mai importante interventii chirurgicale efectuate in Spitalul OncoFort, AUGUST 2014

Saptamanal in cadrul Spitalului OncoFort are loc Tumor board format din medici chirurgi, oncologi, radioterapeuti, anatomo-patologi si imagisti in cadrul caruia pentru toate cazurile oncologice se stabilesc alogritmii terapeutici.

Publicat de POPESCU Irinel / 26.11.2014 / OncoFort Chirurgie
0
0


Raport Medical Spitalul OncoFort – august 2014


In luna august 2014 s-au efectuat in cadrul Spitalului OncoFort de catre echipa medicala formata din Dr. Vladimir Rosca, Dr. Dragos Romanescu, Prof. Dr. Irinel Popescu, interventii chirurgicale pentru: cancer de col uterin, cancer de piele, cancer ovarian, cancer mamar.

Saptamanal in cadrul Spitalului OncoFort are loc Tumor board format din medici chirurgi, oncologi, radioterapeuti, anatomo-patologi si imagisti in cadrul caruia pentru toate cazurile oncologice se stabilesc alogritmii terapeutici.

Adresabilitatea pacientelor cu tumori mamare se mentine crescuta in cadrul Spitalului OncoFort datorita disponibilitatii tuturor mijloacelor imagistice de investigatie, a metodelor de tratament si a existentei unei echipe medicale mixte formata din medici oncologi, chirurgi si radioterapeuti.
 

CANCER MAMAR, pacienta 64 ani, medic curant - Prof. Dr. Irinel Popescu


Ca modalitate de abordare a cazurilor oncologice prezentam cazul unei paciente in varsta de 64 de ani, aflata in urmarire oncologica in clinica noastra, aceasta fiind operata in 2012 pentru neoplasm mamar stang pentru care s-a practicat sectorectomie mamara si limfodisectie axilara (ganglioni santinela).

Postoperator pacienta efectueaza radioterapie si hormonoterapie cu evaluare imagistica periodica (ecografie mamara, radiografie mamara, RMN mamar) in cursul careia este diagnosticata cu formatiune tumorala infracentimetrica (3.7 mm) la nivelul cadranului supero-intern al sanului drept, incadrata imagistic BIRADS 5 fara adenopatii axilare descrise imagistic si palpabile clinic.

Consultul multidisciplinar (Tumor Board) din cadrul Spitalului OncoFort recomanda interventia chirurgicala ce va fi efecuata sub indrumarea Prof. Dr. Irinel Popescu.

Datorita dimensiunilor reduse ale tumorii si localizarii profunde, aceasta este reperata mai intai ecografic cu ghidaj metalic, in dimineata operatiei. Ulterior se intervine chirurgical practicandu-se sectorectomie mamara dreapta cadran supero-intern orientata de ghidajul metalic.

De asemenea, dimensiunile reduse ale formatiunii tumorale nu permit un examen extemporaneu, asteptandu-se astfel rezultatul histopatologic la parafina.

Evolutia starii de sanatate a pacientei este favorabila, externarea efectuandu-se chiar a doua zi dupa operatie.
 


« Inapoi

Vizualizari: 2749
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test determinare Anticorpi Anti SARS-CoV-2 (COVID-19)

Testul pentru Anticorpi Anti SARS-CoV-2 efectuat in Laboratoarele GRAL Medical poate detecta daca un pacient a venit in contact cu virusul chiar daca nu a avut simptome si nu stie ca este sau a fost infectat.

Principalul scop este de a exclude probabilitatea de a infecta fara sa stim persoanele din jurul nostru! 

Programeaza-te la Call Center
021 323 0000 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici