Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a investit 1.5 milioane Euro in doua clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si Ploiesti

Compania a reusit sa finalizeze doua proiecte incepute in 2014, alocand astfel peste 1.5 mln. de Euro pentru cele doua clinici, proiecte ce fac parte dintr-un buget de investitii multianual in valoare de 5.5 mln. Euro

Gral Medical continua proiectele de investitii initiate in ultimii ani si a inaugurat, in prima perioada a anului 2015, doua clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si Ploiesti. Politica de dezvoltare a retelei de clinici si laboratoare este sustinuta constant de popularitatea si experienta serviciilor oferite, servicii ce au la baza colaborarea multidisciplinara si o infrastructura nationala formata din 14 laboratoare, 11 clinici si un spital privat (Spitalul OncoFort).

Compania a reusit sa finalizeze doua proiecte incepute in 2014, alocand astfel peste 1.5 milioane de Euro pentru cele doua clinici, proiecte ce fac parte dintr-un buget de investitii multianual in valoare de 5.5 milioane de Euro. “Vom continua dezvoltarea companiei, atat pe orizontala cat si pe verticala, iar pana la finele anului 2015 ne dorim deschiderea a inca 2 centre in orase cu o populatie de peste 100.000 de locuitori. Suntem in faza de analiza a oportunitatilor si de stabilire a obiectivelor strategice pentru fiecare regiune” Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Prima clinica inaugurata este localizata intr-o regiune centrala din Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare, iar cabinetele medicale acopera majoritatea specialitatilor medicale: alergologie, dermatologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, ORL, medicina de familie, urologie si ginecologie. Ca si noutate, in cadrul Clinicii Gral Stefan cel Mare, se pot efectua punctii de tiroida, fise si adeverinte medicale in timp record, proceduri si interventii din sfera chirurgiei estetice, dar si servicii medicale decontate in contract cu CASMB pentru majoritatea specialitatilor medicale.“Calitatea de asigurat pentru noi este foarte importanta, de aceea ne dorim ca in urmatoarea perioada pacientii sa beneficieze de cat mai multe servicii medicale de top decontate integral.” Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Cea de-a doua clinica, inaugurata in centrul Ploiestiului, se intinde pe o suprafata de 1800 de mp, are in componenta peste 30 de cabinete medicale unde lucreaza peste 150 de medici, o sectie moderna de imagistica medicala (RMN, CT, Rx) si rezerve special amenajate pentru spitalizarea de zi. Clinica MC Gral Ploiesti este cea mai mare clinica din judetul Prahova si, in prima luna de la inaugurare, peste 4500 de pacienti au trecut pragul clinicii.
Clinica MC Gral Ploiesti ofera in plus servicii medicale complementare actului medical: ingrijiri la domiciliu, fisa port arma, fisa permis auto, siguranta circulatiei, cursuri de prim ajutor, si medicina muncii. “Pentru a nu mai trimite pacientii in Bucuresti pentru investigatii si tratamente speciale, am dorit sa oferim locuitorilor din Judetul Prahova servicii integrate, complete si moderne, sub umbrela aceleiasi clinici. Este un model de succes implementat in Bucuresti si l-am extrapolat in Ploiesti ” Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Pentru anul 2014, grupul Gral Medical a inregistrat venituri de 101.247.343 milioane lei (22.9 milioane Euro) in crestere cu 23% fata de anul anterior. Cele mai importante cresteri au fost inregistrate de Spitalul OncoFort cu un avans de 35%, Centrul de Radiologie Gral din capitala cu 30% si centrele din provincie unde au depasit estimarile si au crescut cu aproape 41%. “Daca cresterea de pe nisa oncologica nu a reprezentat o noutate, estimarile au fost depasite in provincie, existand o cerere crescuta pentru serviciile marca Gral. Acest proces a fost posibil datorita integrarii echipei medicale cu cea din capitala, aducand un plus de valoare actului medical. Acesta este si motivul pentru care dorim sa alocam investitii noi pentru deschiderea de centre medicale in provincie.” Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Pentru urmatoarea perioada Gral Medical si-a propus sa finalizeze extinderea capacitatii spitalului OncoFort prin dublarea numarului de paturi de la 60 la 120, o investitie ce va depasi 3 milioane de Euro in echipamente si aparatura medicala de ultima generatie.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral unde activeaza peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depașește in prezent 1200 de persoane.
 


« Inapoi

Vizualizari: 4888
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT - PCR COVID-19 cu rezultat bilingv online, rapid in 24/48 de ore

Ai luat contact cu un bolnav de COVID-19? Ai simptome si crezi ca ai luat de undeva boala? Autoritatile vamale iti solicita prezentarea unui rezultat negativ al testuluI? Cea mai buna cale de a afla este sa faci un test RT-PCR Covid-19! Unde poti efectua testul? In centrele GRAL Medical!

Detalii complete aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici