Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical inaugureaza cel mai mare spital oncologic din Judetul Arges - Spitalul OncoFort Pitesti

Prin volumul investional, al paletei de servicii oncologice acoperite si al echipe medicale de tip tumor board, spitalul OncoFort se plaseaza in top ca cel mai mare spital oncologic din Judetul Arges

Data publicare: 06.06.2019 / Clinica OncoFort Pitesti , Spitalul OncoFort Pitesti
1
3
Spitalul OncoFort Pitesti este cel mai nou proiect al companiei, un proiect de tip greenfield, ce a necesitat un efort investitional de peste  5 milioane de Euro. Serviciile medicale oferite sunt dedicate diagnosticului precoce si al tratamentului tintit din sfera oncologica. Pacientii pot beneficia de servicii de radioterapie tintita (3D-IMRT-VMAT), chimioterapie ce se efectueaza in rezerve moderne, imagistica de top (RMN 16 canale si CT 64 slice-uri) si foarte important, analize medicale oferite de laboratorul propriu de urgenta.
 

Inaugurare

inceput sa ofere servicii de imagistica inca de la inceputul anului, devenind deja un etalon in imagistica medicala din Pitesti, spitalul va fi inaugurat oficial pe data de 11 iunie 2019, ora 14.00, la sediul de pe Str. Aleea Dr. Ana Aslan nr.15 din Pitesti.

Este un proiect mult asteptat de comunitatea medicala din Judetul Arges si zonele invecinate. Prin volumul investitional, al paletei de servicii oncologice acoperite si al echipei medicale de tip tumor board, spitalul OncoFort se plaseaza in top ca cel mai mare spital oncologic din Judetul Arges.

Evenimentul se doreste a fi un loc de intâlnire pentru intreaga comunitate medicala OncoFort, o noua perspectiva a dezvoltarii sistemului medical oncologic privat din regiune si va deschide premisele pentru inaugurarea urmatoarelor spitale lansate sub brandul OncoFort.
 

Echipa medicala de elita

Spitalul OncoFort Pitesti a reusit sa stranga la un loc o echipa de specialisti formata din medici si cadre medicale de elita. Valorile brandului OncoFort, orientate catre atentia si multumirea pacientilor, au fost imbratisate de toata echipa medicala, iar aceasta dorinta a devenit un obiectiv comun. Din semestrul 2, al anului 2019, spitalul va deveni cel mai important operator privat de servicii medicale oncologice din regiune, iar pacientii asigurati vor beneficia de servicii premium in privat pe baza biletului de trimitere.
 

Investitii Gral Medical

Pentru anul 2019 grupul Gral Medical si-a bugetat venituri de 175 milioane lei, in crestere cu 20% fata de anul anterior, iar investitiile alocate pentru urmatoarea perioada se va ridica la 3.5 milioane Euro in extinderea spitalului din capitala si in deschiderea de centre noi in provincie.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din capitala si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului sunt Gral Medical si Medical Center Gral, ce unesc o retea nationala de 14 laboratoare, 28 centre regionale de recoltare, 14 clinici specializate si 5 spitale OncoFort.

Pentru detalii si programari va rugam sa ne sunati la Call center: 0739-884.5660348-410.201 sau sa apelati formularul de contact de mai jos.


« Inapoi

Vizualizari: 2504
Comentarii: 4

Formular de contact
Comentarii

Comentarii Gral Medical
rodica - 2019-06-07 21:41:31 | » Adauga raspuns
Buna seara,doresc sa stiu cu ce data incep consultatiile la clinica dvs medici pe radioterapie si oncologie ma intresesaza multumesc si va doresc succes!

GRAL MEDICAL - 2019-06-24 14:56:03 | » Adauga raspuns Buna ziua, va rugam sa ne contactati la 0348-410.201 sau 0739-884.566 pentru a efectua o programare la unul din medicii nostri. MUlta sanatate!
elviria - 2019-06-06 11:26:44 | » Adauga raspuns
Puteti sa imi spuneti daca pot face o programare la Pitesti la medicul oncolog? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2019-06-07 08:52:24 | » Adauga raspuns La spitalul OncoFort Pitesti am adus un medic oncolog dintr-un oras universitar important din tara. Programari la oncologie se pot face dupa data de 20 iunie 2019 la Call center: 0739-884.566 sau 0348-410.201. Va asteptam!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test determinare Anticorpi Anti SARS-CoV-2 (COVID-19)

Testul pentru Anticorpi Anti SARS-CoV-2 efectuat in Laboratoarele GRAL Medical poate detecta daca un pacient a venit in contact cu virusul chiar daca nu a avut simptome si nu stie ca este sau a fost infectat.

Principalul scop este de a exclude probabilitatea de a infecta fara sa stim persoanele din jurul nostru! 

Programeaza-te la Call Center
021 323 0000 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici