Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Medicii austrieci obtin rezultate exceptionale impotriva cancerului in orasul tau

Dupa aproape 4 ani de colaborare cu Gral Medical, medicii Austrieci doresc sa ofere pacientilor din Romania un sistem de control al cancerului, prin efectuarea unui plan bine pus la punct.

Servicii de second opinion in reteaua de clinici Gral Medical din provincie


In fiecare luna peste 700 de pacienti apeleaza la servicii oncologice din cadrul retelei de clinici Gral Medical. Cea mai mare pondere o are fluxul de pacienti din cadrul clinicilor aflate sub brandul OncoFort, cel mai mare sistem oncologic din Romania, ce ofera servicii complete si eficiente: consultatii oncologice, analize medicale de genetica si anatomie patologica, second opinion, radioterapie, chimioterapie, chirurgie oncologica si tumor board international.

Un rol important in performanta actului medical il reprezinta serviciul de SECOND OPINION oferit de cei mai buni medici oncologi din Austria.

Dupa aproape 4 ani de colaborare cu Gral Medical, medicii Austrieci doresc sa ofere pacientilor din Romania un sistem de control al cancerului, prin efectuarea unui plan bine pus la punct.

Sistemul de control al cancerului cuprinde faza de preventie, diagnosticare rapida, second opinion, tumor board, planul de tratament de ultima generatie si nu in ultimul rand controlul periodic. “Am reusit sa implementam acest sistem cu succes in Austria, tratam pacienti din intreaga lume, iar datorita experientei din Romania dorim sa oferim acelasi lucru, aici, in Romania” ne-a declarat la ultima vizita ilustrul Prof. Dr. Thomas Brodowicz.

In ultimele 5 luni peste 300 de pacienti din Pitesti, Rm. Valcea, Focsani, Sibiu, Craiova si Ploiesti au beneficiat de servicii de second opinion in ONCOLOGIE prin sistemul inovativ de telemedicina.
In prezent pacientii se afla sub monitorizarea echipei medicale din cadrul Spitalului OncoFort, o mare parte au terminat deja tratamentul oncologic, iar la controlul de rutina multi pot spune ca “au invins cancerul”.

Deoarece volumul programarilor a fost mai mare in ultima perioada, medicul austriac a decis sa vina 2 saptamani in Romania pentru a onora toate cererile.
 

Beneficiile pacientului


Cel mai mare beneficiu al pacientilor este faptul ca pot beneficia, in orasul lor, de consultatii oncologice internationale, fiind astfel scutiti de drumuri costisitoare si repetate in capitala. La sesiunea de telemedicina, se poate prezenta si un membru al familiei (in cazul in care pacientul din motive medicale nu poate veni), iar dupa consultatie pacientul primeste o fisa medicala cu recomandarile oncologice si programul de urmarire al tratamentului.

Pentru tratamentul cu Radioterapie pacientii beneficiaza de GRATUITATE in cadrul Spitalului OncoFort, sectia de Radioterapie, in baza contractului cu CNAS.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00
 


« Inapoi

Vizualizari: 9750
Comentarii: 2

Formular de contact
Comentarii

Comentarii Gral Medical
Anne-Mary - 2015-02-15 17:16:52 | » Adauga raspuns
Buna ziua se incadreaza si bolile autoimune gen LES?????

GRAL MEDICAL - 2015-02-16 14:56:08 | » Adauga raspuns Pentru un astfel de diagnostic va recomandam sa apelati un medic hematolog specializat in oncologie medicala. Medicii austrieci nu acopera aceasta arie, specializarea dansilor fiind oncologie medicala generala - tumori solide localizate sau metastatice. Sanatate multa!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Testeaza mutatiile ereditare pentru cancerul de san si cel ovarian

Cancerul de san si cel ovarian sunt doua boli necrutatoare cu care se confrunta si femeile din Romania.
Cele mai multe forme de cancer ereditar, de san sau ovar, se datoreaza unor mutatii ale genelor BRCA1BRCA2, CHEK2 si PALB2.

In laboratoarele Gral Medical testul analizeaza prin secventiere de noua generatie, toate cele 4 gene, la pretul promotional de 1600 lei.
Mai multe detalii gasiti >>aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici