Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Preturi chirurgie

Spitalul OncoFort efectueaza interventii chirurgicale cu un grad complex de dificultate, astfel incat pacientii sa poata beneficia de tratamente moderne pentru o lista cat mai mare de afectiuni medicale.

Sectia de chirurgie este coordonata de ilustrul profesor Irinel Popescu, iar echipa medicala este una de exceptie: Dr. Dan Ionut Dudus, Dr. Oliveira Anabela, Dr. Klepetko Walter, Dr. Bogdan Popescu, Dr. Victor Mirciulescu, Dr. Codrut Stanescu, Dr. Nitescu Cristian, Dr. Rosca Vladimir, Dr. Mihai Rascu, Dr. Milleret Rene >>detalii.

Internarea in sectia de chirurgie se face numai dupa un consult de specialitate la medicul chirurg. In functie de diagnosticul si istoricul pacientului, se poate apela la comisia de tumor board, astfel incat pacientul sa beneficieze de cele mai bune optiuni terapeutice. Orarul medicilor si programarea online se pot obtine direct din modul de programare  >>aici.


Detaliile si preturile complete privind interventiile chirurgicale se obtin in cadrul consultului la medicul chirurg. In functie de gradul medicului chirurg (profesor, primar sau specialist chirurg), preturile pot varia. Pentru o zi de cazare pretul este de 565lei (luni-vineri), 605lei (sambata - duminica), iar pentru o zi de ATI pretul este 1200lei.
Lista completa de interventii chirurgicale o gasiti >>aici

Formular de contact  Radioterapie moderna la Pitesti!

Afla cum poti beneficia de consult GRATUIT de radioterapie la unul dintre cele mai moderne spitale private oncologice din judetul Arges.

Serviciile de radioterapie sunt oferite unul dintre cei mai apreciati si experimentati medici de radioterapie din judet, care ofera optiuni terapeutice eficiente in oncologie >> Detalii

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici