Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Spitalul OncoFort, cea mai mare investitie medicala din anul 2013, a fost inaugurat cu o operatie in premiera pentru Romania

Spitalul OncoFort este un proiect unic in Romania, deoarece a implementat un model medical ce are grija de pacienti incepand cu etapele de preventie, diagnostic, second opinion, tratament in ambulatoriu (spitalizare de zi), iar din acest an cu cel mai nou serviciu si anume tratamentul chirurgical.

Publicat de POPESCU Irinel / 22.10.2013 / OncoFort Chirurgie
0
1

Spitalul OncoFort ofera servicii complexe de chirurgie laparoscopica sau deschisa


Odata cu inaugurarea primului spital din reteaua proprie, efortul investitional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost incununat cu succes. Este un pas important atat pentru shareholderi cat si pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investitii in acest an, iar antreprenorii au fost mult mai prudenti in deschiderea de noi centre.

Spitalul OncoFort
este un proiect unic in Romania, deoarece a implementat un model medical ce are grija de pacienti incepand cu etapele de preventie, diagnostic, second opinion, tratament in ambulatoriu (spitalizare de zi), iar din acest an cu cel mai nou serviciu si anume tratamentul chirurgical. Avantajul major al spitalului il reprezinta echipa medicala de chirurgi de notorietate internationala, cat si infrastructura existenta (radioterapia si chimioterapia), cea care a permis finantarea proiectului si finalizarea lui in termenele previzionate.
Investitia totala a spitalului a fost de 7 milioane de Euro, din care aproape 2.8 milioane de Euro au fost alocati numai in anul 2013.

“Spitalul este un proiect de mult asteptat pentru mine cat si pentru echipa cu care lucrez. Asa cum ne-am obisnuit sa intram cu noutati pe piata serviciilor medicale private, noutatea oferita de Spitalul OncoFort va fi data de abordarea celor mai dificile cazuri din zona oncologica afirma Robert Serban, actionarul companiei Gral Medical.
 

Structura Spitalului OncoFort


Odata cu remanierea spitalelor din provincie s-a acutizat si mai mult nevoia pacientilor de a se trata in aceeasi locatie, iar Spitalul OncoFort vine in intampinarea pacientilor tocmai cu aceste servicii medicale dedicate, complete si complexe oferite intr-un singur loc.

Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 50 de paturi si este format din sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, blocul operator cu 2 sali de operatii + o unitatea ATI, departamentul de imagistica medicala, laborator propriu de anatomie patologica si un centru de diagnostic rapid, unde sunt acoperite peste 40 de specialitati medicale in ambulatoriu. Salile de operatii sunt dotate la standarde inalte cu echipamente de chirurgie laparoscopica HD, aparatura performanta de electrochirurgie (cateter monopolar, bipolar si radiofrecventa), aparate de anestezie de ultima generatie si o unitate complementara de terapie intensiva. Un alt factor de noutate pentru spital il reprezinta ventilatia de tip inteligent, unicat in randul spitalelor actuale, ce ofera un perete de siguranta antimicrobiana (diferenta de presiune) intre holuri si sectii.
 

Interventie chirurgicala efectuata in premiera in Romania la Spitalul OncoFort


Noutatea medicala oferita de Spitalul OncoFort o reprezinta operatia foarte dificila efectuata unui pacient diagnosticat cu metastaza hepatica voluminoasa cu punct de plecare colonic. Cu atat mai dificil a fost faptul ca pacientul era in programul de dializa de mai multi ani pentru insuficienta renala cronica, iar anestezia a fost cu totul speciala pentru o astfel de operatie, riscul de complicatii intra si postoperatoriu fiind foarte ridicat.

Interventia a fost coordonata de ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel PopescuOdata cu succesul acestei dificile interventii chirurgicale m-am simtit la inceputul unui drum pe care l-am asteptat de ceva vreme, si pe care mi-l doresc cu cat mai multe impliniri” ne-a declarat „la cald” Prof. Dr. Irinel Popescu. Serviciile oferite de spitalul OncoFort in acest moment sunt orientate cu predilectie catre chirurgia oncologica laparoscopica sau deschisa. Interventiile ce se pot efectua sunt din sfera chirurgiei digestive, generale, genito-mamara, ORL si urologica. In urmatoarea perioada sunt preconizate interventii chirurgicale la fel de complexe si din alte arii de competente oferite de medici chirurgi din tara si strainatate.

Spitalul OncoFort este sustinut in ambulatoriu de un centru de excelenta in servicii de imagistica medicala (RMN, CT), unde lucreaza unii dintre cei mai apreciati medici din capitala, iar spitalul detine un laborator propriu de anatomie patologica ce ofera in timp record rezultate pentru examene histopatologice, examene extemporanee si teste imunostochimice.
Spitalul OncoFort si-a propus venituri de 4 milioane de Euro pentru primul an de functionare, iar dupa un an unitatea isi va mari capacitatea pana la 100 de paturi. Spitalul este cel de-al doilea proiect finalizat de companie in anul 2013, dupa ce in prima perioada a anului compania a reusit sa finalizeze un centru nou in Rm. Valcea.

„Sunt optimist in ceea ce priveste directia oferita de spitalul OncoFort. Am reusit sa efectuam in jur de 2-3 operatii pe zi in numai o saptamana de functionare. Trei operatii au fost de o complexitate crescuta, unele in premiera, iar pacientii au putut spera din nou, avand in vedere ca au fost refuzati initial de catre alte spitale ” afirma Robert Serban, actionarul companiei Gral Medical.
 

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) sau 021-323.00.00


« Inapoi

Vizualizari: 7083
Comentarii: 2

Comentarii

Comentarii Gral Medical
silvia - 2014-10-03 21:12:53 | » Adauga raspuns
Spuneti-mi va rog cancerul la coloana vertebrala in stadiul 4 se opereaza, sau puteti face ceva? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2014-10-06 14:08:14 | » Adauga raspuns In aria oncologica se pot face multe operatii, dar pentru stabilirea tuturor detaliilor este nevoie sa veniti la un consult chirurgical cu intreg istoricul medical. Pentru programare ne puteti suna la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta. Va asteptam!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test determinare Anticorpi Anti SARS-CoV-2 (COVID-19)

Testul pentru Anticorpi Anti SARS-CoV-2 efectuat in Laboratoarele GRAL Medical poate detecta daca un pacient a venit in contact cu virusul chiar daca nu a avut simptome si nu stie ca este sau a fost infectat.

Principalul scop este de a exclude probabilitatea de a infecta fara sa stim persoanele din jurul nostru! 

Programeaza-te la Call Center
021 323 0000 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici