Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Testeaza mutatiile ereditare pentru cancerul de san si cel ovarian [Promotii - Oferta inactiva]

Testeaza mutatiile ereditare pentru cancerul de san si cel ovarian

 
In laboratoarele Gral Medical se poate efectua testul pentru detectia mutatiilor in genele BRCA1 si BRCA2. Analiza se recomanda persoanelor care stiu ca au avut rude bolnave de cancer mamar sau ovarian (mama, sora, bunica), care isi pot salva viata, facand un simplu test genetic.

Cele mai multe forme de cancer ereditar, de san sau ovar, se datoreaza unor mutatii ale genelor BRCA1 si BRCA2. In mod normal, acestea au numeroase functii, printre care corecteaza erorile ADN si sunt implicate in prevenirea cresterii sau dezvoltarii tumorilor canceroase. Specialistii au descoperit o legatura intre mutatiile acestor gene si cancerul de san si cancerul ovarian. Genele BRCA1 si BRCA2 mutante pot fi mostenite chiar si de la rudele de gradul al doilea.

In afara de BRCA1 si BRCA2 mai exista si genele CHEK2 si PALB2, a caror mutatii ar putea mari sansele ca o persoana sa dezvolte cancer de san. Mutatiile genei CHEK2 au fost asociate cu cresterea riscului de cancer de san bilateral si cresterea riscului de cancer de san la barbati.

In laboratoarele Gral Medical testul analizeaza prin secventiere de noua generatie, toate cele 4 gene, la pretul de 2100 RONTestul se poate efectua incepand cu data de 8 iulie 2019.

Mai multe detalii se pot obtine direct la call center: 021 323 00 00 / (*GRAL) sau folosind formularul de contact de mai jos.


« Inapoi

Formular de contact
  Radioterapie moderna la Pitesti!

Consultatii de specialitate in RADIOTERAPIE decontate la unul dintre cele mai moderne spitale private oncologice din judetul Arges.

Serviciile de radioterapie sunt oferite de unul dintre cei mai apreciati si experimentati medici de radioterapie din judet ce ofera optiuni terapeutice eficiente in oncologie >> Detalii

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici