Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Tratament cancer pancreatic in sectia de Chimioterapie (Prezentare caz)

Cancerul pancreatic este mai frecvent intalnit la persoanele cu varsta peste 50 de ani, mai ales la fumatori, care au un risc dublu de a face aceasta boala.

Publicat de OPRITA Alexandru / 06.11.2017 / OncoFort Chimioterapie
0
0
Cancerul pancreatic este diagnosticat de obicei intr-un stadiu avansat, deoarece simptomele sunt aproape inexistente in stadiile incipiente. Mai multe simptome specifice (durerile abdominale sau de spate, scaune deschise la culoare, ingalbenirea pielii si a ochilor, modificarea gustului, arsuri abdominale, pierderi inexplicabile in greutate) tind sa apara dupa ce tumoarea a avansat si a crescut, invadand alte organe.

Specialistii OncoFort recomanda pentru preventia acestuia: consult de specialitate si un stil de viata sanatos (excercitii fizice regulate si alimentatie sanatoasa).
 

Caz cancer pancreatic

Pacientul E. C. in varsta de 66 ani s-a prezentat la Spitalul OncoFort in iunie 2017 pentru scaderea progresiva a masei corporale, simptom cu istoric de aproximativ 3 luni.

Pacientul a fost diagnosticat prin examen computer tomograf cu o formatiune tumorala pancreatica. S-a intervenit chirurgical si s-a practicat o duodenopancreatectomie partiala – operatia Whipple. Stadiul bolii este IIB, T3N1M0.

Cazul pacientului a fost prezentat in Comisia Oncologica Multidisciplinara, alcatuita din profesori universitari de oncologie medicala din Romania si Austria si din medici primari si specialisti de diverse specialitati, care a decis initierea chimioterapiei de tip adjuvant cu gemcitabina + capecitabina pentru 6 cicluri. Se mentioneaza ca decizia terapeutica a Comisiei Oncologice Multidisciplinare este conforma cu recomandarile ghidurilor de tratament ESMO (European Society of Medical Oncology) si NCCN (National Comprehensive Cancer Network).

In cadrul Spitalului OncoFort se pot efectua GRATUIT consultatii de specialitate in oncologie medicala (chimioterapie) si radioterapie. Detalii si programari pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).
 


« Inapoi

Vizualizari: 955
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Testul Mammaprint GRATUIT pentru pacientele din Bucuresti

Gral Medical este partener afiliat in proiectul “Testarea genetica la cancerul de san in stadii incipiente”. Acest parteneriat vine in sprijinul pacientelor diagnosticate cu cancer de san, care vor beneficia de un VOUCHER in valoare de 17.000 lei.
Suplimentar se ofera gratuit testul BRCA 1 si BRCA 2 din sange (secventiere).

Mai multe detalii legate despre acest proiect gasiti >> aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici