Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Vinovatul va fi pedepsit, ranile vor fi vindecate! [Campanii - Oferta inactiva]

Vinovatul va fi pedepsit, ranile vor fi vindecate!

 

Preventia afectiunilor stomacale


Gral Medical anunta lansarea campaniei ”Vinovatul va fi pedepsit, ranile vor fi vindecate”, campanie de preventie, diagnostic si tratament a afectiunilor stomacale (Ulcer si Gastrite).
 

  • Cauze: cauza cea mai frecventa a afectiunilor stomacale (gastrite, ulcer) nu este stresul, cum multi cred, ci o bacterie-descoperita relativ recent - numita Helicobacter Pylori. Modul de transmitere al infectiei cu Hp este banal, ca si in cazul hepatitei virale tip A, mainile murdare si alimentele fiind sursa principala. Transmiterea directa de la o persoana la alta este posibila, fiind mai frecventa intre membrii aceleiasi familii. 
  • Simptome: arsuri sau dureri in abdomenul superior, greata, varsaturi, senzatie de disconfort abdominal.
  • Complicatii: daca nu sunt respectate indicatiile terapeutice, complicatiile posibile ale bolii ulceroase sunt: hemoragia digestiva superioara, stenoza pilorica, penetratia in organele vecine si perforatia. Gastrita cronica, prin aparitia zonelor de metaplazie intestinala creste riscul de cancer gastric. 
  • Diagnostic: analizele de laborator recomandate de Gral Medical sunt testele neinvazive. Detectarea Helicobacter Pylori (determinarea antigenului Hp din materialele fecale si dozarea anticorpilor IgG antiHelicobacter din sange). 
  • Tratament: specialistul gastroenterolog va poate recomanda cel mai eficient tratament pentru ulcer sau gastrita si va poate vorbi despre regimul cel mai indicat in acest tip de afectiuni.
    Regimul pentru ulcer sau gastrite este permisiv, pacientul putand sa manance tot ce tolereaza. Singurele restrictii clare vizeaza fumatul, alcoolul  si consumul de antiinflamatorii (aspirina, diclofenac, ibuprofen, etc)

Despre Campanie


Campania se desfasoara pe o perioada de 2 luni -1 Octombrie- 30 Noiembrie 2009, in Clinica de Diagnostic Gral si la Clinica Gral Colentina. Scopul campaniei este de a identifica cauza majora a gastritei si a bolilor ulceroase, in speta Helicobacter Pylori si de a recomanda un tratament eficient pentru eradicarea ei. De aceea Gral Medical ofera consultul si reconsultul de specialitate gratuit pe perioada campaniei. In plus fiecare pacient va beneficia de 20% reducere pentru orice alta investigatie suplimentara.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725)/ 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos                « Inapoi

  Test determinare Anticorpi Anti SARS-CoV-2 (COVID-19)

Testul pentru Anticorpi Anti SARS-CoV-2 efectuat in Laboratoarele GRAL Medical poate detecta daca un pacient a venit in contact cu virusul chiar daca nu a avut simptome si nu stie ca este sau a fost infectat.

Principalul scop este de a exclude probabilitatea de a infecta fara sa stim persoanele din jurul nostru! 

Programeaza-te la Call Center
021 323 0000 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici